26.01.2011

Vintage fyrstikkeske

Har dekorert en fyrstikkeske. Har pyntet med Mulberry-blomster, blader i silke, blonder under blomsten og rundt motivet. perler fra Storyteller (takk, Mona), og sølvhjerte fra Nille. Denne er en gave til min datter, som har fått en telysboks i samme stil. Skal legge ut bilde av den også litt senere.
Deltar i utfordring #14 hos Anonyme Scrappere - Vintage med blonder og blomster.
Utfordring #23 hos Scrappekammeret - Hvitt og en farge til. Jeg har brukt litt grått i tillegg til det hvite.

DT-bidrag til Creatalicious Challenge


Her er mitt DT-bidrag til Creatalicious Challenges denne måneden. Utfordringen er "Lag noe der du bruker band. Det skal også være noe med kjærlighet". Skynd deg å delta.
Har laget et kort i vintage-stil- Motivet er fra Panduro. Mønsterarket med skrift på er fra Pion Design - Pysselgumman, tror jeg. Heter "Forget mig ej".

17.01.2011

DT-kort for Nordsalten Hobbyklubb


Her er mitt DT-bidrag til utfordringen hos Nordsalten Hobbyklubb: Lag et morsdagskort i bretteteknikk. Hvis du ikke har begynt på morsdagskortet enda, så er dette en fin anledning til å få det gjort. Premien er fine stempler fra Nellie Snellen.
Har brukt papirer som jeg har fått. Tror de er kjøpt på Nille. Bildet er fra ark kjøpt hos Pion Design. Blomster og perle-spenne fra Wild Orchid Craft.Det grønne var brukt til en gave jeg fikk.
Deltar i utfordring #15 hos Vintageudfordring - Lag et vintageprosjekt med farger.

16.01.2011

Julekort

Har laget dette kortet til jul, men ikke fått lagt det inn på bloggen før nå.
Deltar i utfordring #1 hos ABC Christmas Challenge - A is for anything christmas goes

01.01.2011

Konfekteske i blått, hvitt og sølv

HAr pyntet en konfekteske til . Har ganske enkelt laget lokk og kanter hver for seg, og limt på esken. Lås med magnet på forsiden. Sølvhjertet og glanspapir-motivet er fra Nille.
Deltar i utfordringen hos Sketchy Colors - Lag noe med fargen blått, hvitt og sølv. og følg en skisse. Har gjort noen endringer, men håper det går greit.
Stamptacular Sunday Challenge - Snow much fun. Og jeg HAR brukt stempel; God Jul fra Panduro, og tag'en er stemplet med Til - Fra-stempel fra Kreativ Hobby.
Bunny Zoe's Crafts - Sparkle and shine.

DT-bidrag til NSHK - Lag et vinterkort


Utfordringen hos Nordsalten Hobbyklubb er : Lag et vinterkort. Sponsor på denne utfordringen er Kuttut. Ta dere en tur dit og se på alt det fine de har å selge. 
Har laget et posekort til denne utfordringen. Har brukt et motiv fra et julekort. Pyntet med bånd, brads, snøkrystall fra Nille. Blomster og perlespenne fra Wild Orchids Craft. Tagen er fra Pion Design, mønsterpapiret fra My Minds Eye - Falling Frost Paper.
Deltar i utfordringen hos That's just so cute - Gul, grønn og blå.